solvikarin - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

BRAKK NEGLENE MINE!!

HeiHei! 

Så her om dagen så dro jeg på volleyball-''trening''. Å mens vi spilte, så hoppet jeg opp for å prøve å ta ballen... men av en eller annen grunn så ''backa'' jeg ut, og volleyballen traff akkurat tuppen av fingrene mine. OG da brakk to av neglene mine (pekefingeren og langfingeren) midt på neglen, så jeg kunne ikkje rive av neglen heller...

Då kom jeg på en av negle videoene jeg har sett (det er en del...). Der brukte hun tepose-filteret for å ''fikse'' neglen. Så da satte jeg meg ned, og prøvde. Jeg måtte først ta av neglelakken som var på fra før... å fy, det svei. Så la jeg på ett lag med ''Trind nail care'' (jeg har postet ett innlegg om dette produktet, for å se det innlegget, klikk HER), deretter hadde jeg klippet ut en liten firkant av tepose-filteret, la det ned over der ''kuttet'' var, og deretter ett lag til med ''Trind nail care''. Dette gjorde jeg to ganger. Deretter tok jeg ett lag med ''Gel neglelakk'' (i fargen jeg hadde på resten av neglene mine, og så ''Gel topcoat'', to seal the deal! 

Dagen etterpå, tok jeg og klipte ned den lengste neglen, for det gjorde vont vær gang neglen bøyde seg (pga såret under neglen), men nå er i alle fall neglen ''bra'' igjen, og jeg slipper å rive av neglen midt på! så jeg er fornøyd!

Jeg brukte bare en tepose med ''tepulver'' i, gidder ikke kjøpe reine poser for dette. + ingen i familien min drikker te uansett! 

Man kan se kuttene så vidt, kameraet fokuserte litt dårlig...

Her ser man med to lag med teposer på. Viss man har tålmodighet til å vente heeeelt til det tørker, kan man file ned litt, så den blir ''glattere''.

Her fikk jeg hatt på Gel neglelakk, og hadde klippet av tuppen på langfinger neglen.

hits